www.miniplasztika.hu
A sebszet j dimenzii
     Foldal     Lgyksrv/Combsrv     Kldksrv     Hasfali srv     Tudnivalk     Orvos     Kapcsolat     rak
Az albbiakban vegyes tmj honlap vlogatsunkat tekintheti meg.
Lakberendezs, ptkezs, letmd s egszsg, wellness, szpsgpols, zleti let s sok minden ms.
ajtonet.hu ajt ajt
Beltri ajt szles vlasztkban az Ajt Nettl
jovo-haza.hu panelos hzpts panelos hzpts
Jv Hza: knnyszerkezetes, panelos csaldihzak teljes kr kivitelezse
balogcimke.hu plasztik krtya gyrts plasztik krtya gyrts
Klub tagsgi s vsrli plasztik krtya ksztse rvid hatridvel
euro-nyelviskola.hu angol tanfolyam budapestieknek angol tanfolyam budapestieknek
Euro Nyelviskola angol tanfolyamok Budapesten, Pcsen, Szkesfehrvron, Szegeden
karchervitay.hu nagynyoms mos a Karchertl nagynyoms mos a Karchertl
Karcher Vitay nagynyoms mos gpek s ms tiszttgpek, bernedezsek
szereltkemeny.hu turbs kmny turbs kmny
Korszer turbs kmny s ms kmny tpusok kivitelezse, blelse, javtsa
ekszervarazs.com Swarovski kristllyal kszlt kszer Swarovski kristllyal kszlt kszer
Swarovski kszerek kedvez ron, gyors kiszlltssal az kszer Varzstl: nzd meg csodaszp bizsu kszereinket Te is!
geniuszplusz.hu OKJ-s szakmai kpzsek OKJ-s szakmai kpzsek
pol s ms egszsggyi tanfolyamok, mhsz s aranykalszos gazda kpzs, pincr tanfolyam s sok ms egyb. Jelentkezzen n is!
ambringa.hu Ambringa.hu elektromos kerkpr rak Ambringa.hu elektromos kerkpr rak
Kedvez elektromos kerkpr rak, risi vlasztk ebike-bl, pedelec bringk s rekumbensek... Nzz be hozznk!
platinashop.hu zuhanyrzsa s zuhanyfej zuhanyrzsa s zuhanyfej
J minsg, hossz lettartam zuhanyrzsa otthonra - nzze meg zuhanyfej knlatunkat!
fannimesecipo.hu Superfit gyerekcipk, szandlok - fannimesecipo.hu Superfit gyerekcipk, szandlok - fannimesecipo.hu
A Superfit mrkj lbbelik kztt vszon- s sportcipket, illetve szandlokat is tartunk virtulis polcainkon. Kszletnkn mind a fik, mind a lnygyermekek szmra tallhat megfelel termkeket. Tekintse meg a teljes felhozatalt, s vlassza azt a knnyed viseletet gr Superfit cipt, ami mretben s stlusban is passzol gyermekhez! A termkek szemlyesen tvehetk Mosonszentmiklson, de hzhoz szlltst is krhet otthonba vagy a munkahelyre. Vlassza n is webruhzunkat!
melomix.hu Coverguard lthatsgi munkaruhk Coverguard lthatsgi munkaruhk
Els a biztonsg! A Coverguard ignyes, s profi munkaruhzati termkei a munkavgzs minden terletn megjelennek, gy a jl lthatsgi ruhzat sem maradhat ki a palettrl! A Coverguard jl lthatsgi ruhzat prizmval felszerelt, tbb sznben megjelen darabja nagy segtsgre lesz az jszaka, sttben, a kzutak vagy snek mentn dolgoz szakembereknek. A biztonsg nem lehet krds trgya, ezen a terleten csak is a legjobbak maradhatnak versenyben! Keresse fel a Melomix weboldalt, s vlogasson munkaruhzati termkeink kztt!
akemenyszerelo.hu Kmny pts rak Kmny pts rak
A kmny rakat sokfle tnyez befolysolja. Az els s legfontosabb a kmny hosszsga s anyaga, de szmt a keresztmetszet, illetve az is, hogy a kmny kiptshez vagy feljtshoz milyen technolgit kell alkalmazniuk a szakembereknek. Ugyanakkor az is dnt tnyezje lehet a kmny raknak, hogy az gyfl milyen szemlyes preferencikkal toldja meg az ajnlatkrst. Viszonytsi alapknt szolgl sszegeket weboldalunkon is tall, de a pontos rajnlatrt, krjk vegye fel velnk a kapcsolatot!
labdiamond.hu Szintetikus gymnt gyrk Szintetikus gymnt gyrk
Egy szintetikus gymnt gyr megszlalsig hasonlt az eredetihez. A klnbsg csupn annyi, hogy ennek ra jval kedvezbb, hiszen az alapanyagknt szolgl gymntot nem bnysszk, hanem laboratriumi krlmnyek kztt, emberek alkotta gpek segtsgvel lltjk el. Pnztrcabart ra mellett pedig minsgi kidolgozottsga, klalakja mg csalogatbb teszi a szintetikus gymnt gyrt. Ismerje meg pazar knlatunkat, s lljon be n is elgedett vsrlink sorba! rdekldjn a rszletekrl!
irodaszekfutar.hu Trgyalszkek szmos stlusban Trgyalszkek szmos stlusban
A kopott, szakadt lfellet, nyikorg trgyalszkek nem vetnek tl j fnyt cgre. zleti trgyalsain, munkamegbeszlsein nem mindegy, milyen krnyezetben fogadja egyttmkd partnereit, ppen ezrt is fontos, hogy a trgyal megfelel btorokkal, knyelmes trgyalszkekkel legyen berendezve. Webshopunkon hagyomnyos formatervezs tpusokat ppgy tall, mint extrkkal felszerelt, valdi br krpitozsakat. Kivl r-rtk arny termkekkel vrjuk vsrlinkat - bngsszen kedvre knlatunkon, rendeljen!
karl-ekszer.hu Gymnt gyrk egyedi kialaktssal Gymnt gyrk egyedi kialaktssal
A Karl kszernl a gymnt gyrk mind a gyr formjt, modelljt, mind a kialaktst tekintve a megrendel ignyei szerint kszlnek. A gymnt eljegyzsi gyrk anyaga hagyomnyosan arany, fehr arany vagy platina. A karika ve fogja krbe a gyr koronjt jell kkvet, ami ltalban gymnt. Egyedi szpsgknek s jellegzetes ragyogsuknak ksznheten a gymnt gyrk egyrtelmen az eljegyzsi ceremnik favoritjai. Van mr elkpzelse lmai eljegyzsi gyrjrl? Forduljon hozznk, s mi megvalstjuk!
energoptimo.hu Nobo fjord ftpanel bepts Nobo fjord ftpanel bepts
A Nobo fjord ftpanel a Nobo j genercis ftpanelje, amely vilgszerte tbb mint ngymilli eladott kszlkkel bizonytotta versenykpessgt. A Nobo technolgijnak hatkonysga jobb, mint a hagyomnyos gzftses technolgik, hiszen egyszerre krnyezetbart, nagy ftsi teljestmny, valamint cskkenti a rezsire fordtott kiadsokat. Amennyiben hza ramelltst napelemekkel biztostja, villanyszmlja akr nulla forintra cskkenhet. Tekintse meg termkeinket, s krjen rajnlatot kollginktl!
homor.hu Leveg-vz hszivattyk Leveg-vz hszivattyk
Unical hszivattyk forgalmazsa s bezemelse a Homor s Lnyai Kft. szakrtelmvel s tapasztalatval - vlassza professzionlis megoldsainkat az pletgpszetben. Korszer leveg-vz hszivattyk beptse kedvez ron, elzetes felmrssel s egyedi rajnlattal, keressen minket bizalommal elrhetsgeink egyikn, s vlassza professzionlis minsg Unical termkeinket, melyek idtll, magas minsg, alacsony jrulkos kltsgekkel br ht-ft berendezsknt hossz vekre kiszolgljk.
tetoablakszerviz.hu Schindler tetablakok javtsa Schindler tetablakok javtsa
Tettri ablakoknl gyakran felmerl problma a bezs, prsods, penszeds, s a hszigetels hinyossga. A Tetablak Szerviznl ezen ablakok javtsval, karbantartsval, feljtsval foglalkozunk nagy tapasztalattal. Ha mgis cserre van szksg, orszgosan vllaljuk j tettri ablak beptst, a legismertebb mrkk minsgi termkeivel. Rednyk, sznyoghlk, rolk felszerelsvel szintn foglalkozunk, keressen minket bizalommal, s krjen ajnlatot tetablak javtsra vagy cserre.
valmar-munkavedelem.hu Munkavdelem s tzvdelem Munkavdelem s tzvdelem
A hatkony munkavdelem minden vllalatnl elsdleges fontossg, hiszen trvnyi elrs megfelelni az erre vonatkoz jogszablyoknak. Szolgltatsaink kz tartozik a vllalatra szabott szaktancsads, a kockzatrtkels, a szablyzatkszts, a munkavdelmi oktatssal kapcsolatos feladatok elltsa, de az egyes berendezsek, munkagpek, szerszmok elzetes vizsglatt is vllaljk szakrt kollgink. Nagy hangslyt fektetnk a hatkony megelzsi stratgira kidolgozsra is. Vegye fel velnk a kapcsolatot!
butortanya.hu Kanap olcsn Kanap olcsn
lomszp, knyelmes kanapk olcsn egyenesen a raktrrl. Ha lecserln rgi, kopottas lgarnitrjt egy klasszikus vagy egy L-alak kanapra, rdemes sztnznie knlatunkban. Az ltalunk forgalmazott btorok tbbsge azonnal elvihet, de ha mgsem tallja meg ezek kztt az idelis kanapt olcsn, bngszhet elrendelhet termkeink kztt is. Klnbz mret s stlus kanapkbl vlogathat itt, ha pedig rtallt a kedvencre, krheti, hogy azt hzhoz szllttassuk. Vsroljon kanap outlet webruhzunkbl!
shconsulteam.hu Vezeti trning Vezeti trning
A vezeti trning sorn a rsztvevk elsajtthatjk az eredmnyes vezeti attitdhz szksges nzpont-s kommunikcis stlusvlts kpessgt, a coaching szemllet s a pozitv vezeti hatsgyakorls alapjait, tovbb a kollgk motivcis tmogatsnak eszkzeit. A kpzs ajnlott olyan kzpvezetk szmra, akik szeretnk megismerni a csoport mkdst s a kollgk motivciit, tovbb akik, az informciramls hatkonysgt, illetve vezeti eszkztrukat szeretnk fejleszteni. Legyen n is j vezet!
mrstamp.hu Tglalap blyegz kszts Budapest Tglalap blyegz kszts Budapest
Vlassza a Mr. Stamp profi gyorsnyomdai szolgltatsait bizalommal, tapasztalt csapatunk kszsgesen vrja j s meglv gyfeleit! Blyegz kszts nagy szakrtelemmel, melynek keretben tglalap blyegz, hosszks blyegz, dtumblyegz, fanyeles blyegz ksztst is vllaljuk, az n ignyeinek, vllalkozsa tpusnak megfelelen. Vlassza az nnek leginkbb megfelel blyegzt s rendelje meg egyszeren, online felletnkn! Knlatunkban szmos egyb nyomdai termk kzl is vlogathat!
perfectnails.hu Minsgi gllakkok Minsgi gllakkok
A Perfect Nails Webruhz szles knlatban minden szksges termket megtallsz a tkletes manikr elksztshez. Gllakk termkeink kztt alapzselk, pt zselk, fnyzselk, s szmtalan sznes, minsgi gllakk megtallhat. Mkrms termkeinket elssorban professzionlis hasznlatra, szakemberek szmra ajnljuk. lltsd ssze szalonod gllakk kollekcijt webruhzunk minsgi termkeibl, s szerezz be minden mkrms kiegsztt egy helyen, kedvez rakon, gyors kiszlltssal.
slhkft.hu Praktikus salg polc Praktikus salg polc
Az SLH Kft. termkei kztt igen nagy npszersgnek rvendenek a salg polcok, ms nven hagyomnyos csavaros kzipolcok. Ezen polcrendszerek vitathatatlan elnye, hogy brmilyen mretben kivitelezhetk, egymssal egyszeren kapcsolhatk, brmikor bvthetk, s kivl teherbrssal rendelkeznek. Szmos ipari s hztartsi terleten meglljk a helyket, akr raktrakban val trolsnl, akr irodk szmra dokumentum,- s irat trolsnl, de kisboltokban, s akr az otthoni lskamrban is.
zoldfuv.hu Zldhulladk elszllts engedllyel Zldhulladk elszllts engedllyel
Kerti munkk, fnyrs, boztvgs vgeztvel bzza a zldhulladk elszlltst a megfelel engedlyekkel rendelkez, profi cgre, amely a szlltshoz szksges korszer gpparkkal dolgozik. Ha mindezt kedvez ron, megbzhat szakemberekkel tenn, keresse csapatunkat bizalommal! Budapesten s 40 km-es krzetben vllalunk kerti szolgltatsokat s a zldhulladk elszlltst igazn kedvez ron. Szolgltatsainkat mind magnszemlyeknek, mind cgeknek s intzmnyeknek knljuk, hvjon minket!
epitoanyag.shop Terrn cserp Terrn cserp
A vltozatos Terrn cserepekben tvzdik az vszzados beton cserp gyrts profizmusa s a modern technolgik vvmnyai. Terrn cserp knlatunkban szmos szn s formavilg elrhet, hogy n brmilyen stlus hzhoz megtallja a megfelelt. Idjrsll, rendkvl tarts kivitelben kszlnek, s eszttikuss varzsoljk az plet megjelenst. Vlassza ki az nnek tetsz sznt s krjen egyedi rajnlatot elrhetsgeinken. Orszgos kiszlltssal, kedvez rakkal llunk rendelkezsre.
gerliczky.hu Ksz hz rak Ksz hz rak
A Gerliczky ksz hz rak tekintetben megfizethet alternatvt nyjt a hagyomnyos tglahzakkal szemben. A kszhzak gyorsan, krnyezetbart mdon plnek fel, gy knyelmes megoldst nyjtanak az otthonra vgyknak. A hagyomnyos pts hzak kivitelezse rendkvl lass, s az ptanyag-rak emelkedsvel egyre kltsgesebb. A knnyszerkezetes hzak kivitelezse kiszmthat, j r-rtk arny, s energiatakarkos. Vlassza n is technolginkat, s keresse munkatrsainkat krdseivel!
iklima.hu Mitsubishi klma rlista Mitsubishi klma rlista
A Mitsubishi klma mra egyet jelent a maximlis megbzhatsggal s a prmiumminsggel. A japn gyrtmny lgkondicionlk nem csak eszttikai szempontbl jelentsek, de teljestmny s energiahatkonysgbl is jelesre vizsgznak. Van kztk djnyertes dizjnmodell, de olyan tovbbfejlesztett tpus is, ami kpes kiszrni a levegbl a klnfle szennyezdseket, allergneket, vrusokat. A Mitsubishi klmk nagy npszersgnek rvendenek gyfeleink krben - tudjon meg tbbet!
mothergoose.hu Magnvoda Magnvoda
A Mother Goose magnvoda nyugodt, csendes, tiszta levegj 12. kerleti krnyezetben, jl felszerelt plettel s kerttel vrja az vodba indul gyermekeket. A magas sznvonal vodai foglalkozsokon tl a gyermekek szemlyre szabott fejlesztsre, sportolsra, egszsges tkezsre, nyelvi kszsgeinek fejlesztsre is kiemelt figyelmet fordtanak angolul kivlan beszl pedaggusaink. A hozznk jr gyermekek minden tren felkszlten indulhatnak majd az iskolba. Tltse ki jelentkezsi lapunkat!
gyereksportszer.hu Gyerek sportszerek webshopja Gyerek sportszerek webshopja
A Gyereksportszer.hu webruhzban minden sportszert, felszerelst, kiegsztt megtall, ami a gyerekek aktv kikapcsoldshoz szksges lehet. Legyen sz szabadids mozgsformkrl, vagy az vodai-iskolai tornarkrl, kedvez ron beszerezheti a legklnflbb kellkeket, egyszer online rendelssel. Sportszerek beltrre, kltrre, kzdsportokhoz, labdajtkokhoz, korcsolyzshoz, fitneszhez, biciklizshez, szshoz s ms vzisportokhoz, tli sportokhoz. Figyelje idszakos akciinkat is!
parkettawebaruhaz.hu Laminlt padl rendels Laminlt padl rendels
ptkezskor, laksfeljtskor kiemelten fontos feladat a megfelel burkolatok kivlasztsa. A Parketta Technika Laminlt Padl s Faparketta Szakkereskeds szles online knlatbl knnyedn beszerezheti otthona minden helyisgbe a minsgi, mutats melegburkolatokat. Mind laminlt padl, mind parketta knlatunk termkei kztt megtallhatak a legjabb trendek modelljei ppgy, mint a klasszikus, rgta npszer darabok. Vlogasson idtll, knnyen tisztthat laminlt padl termkeinkbl!
arbormachine.hu Gallyaprt gp Gallyaprt gp
Az Arbormachine professzionlis gallyaprt gpeivel extra minsg faaprtkot kszthet, gy a faanyag nem vsz krba, hanem tovbbi felhasznlsra alkalmas alapanyagg vlik. Tbbfunkcis gallyaprt gpeink minden krlmny kztt hatkonyan s megbzhatan vgzik a dolgukat. rdemes ignybe vennie klcsnzsi szolgltatsunkat, mert ezzel jelents sszegeket megtakarthat, mert mg a legegyszerbb gallyaprt gp is sokba kerl. Ha krdse van, vagy rajnlatot szeretne, lpjen kapcsolata velnk!
grafrendszer.hu Gurul llvny forgalmazs Gurul llvny forgalmazs
Praktikus kialakts gurul llvnyaink s gurul llvny elemeink megknnythetik a munkavgzst. Legyen sz brmilyen szerelsi munkrl, karbantartsrl, zsaluzatok kialaktsrl, minsgi alapanyagokbl kszlt, tbbfle mretben elrhet gurul llvnyaink nagy segtsgre lesznek. Mivel llvnyaink bvthetek, ezrt egyszeren s gyorsan az adott munkamagassghoz igazthatak. A weboldalunkon elrhet tblzat segtsgvel n is kiszmolhatja, hogy mennyi llvnyrendszer-elemre lesz szksge - hvjon!
polcrendszerertekesites.hu Polcrendszerek, llvnyrendszerek Polcrendszerek, llvnyrendszerek
Cgnk komplett polcrendszereket is forgalmaz kedvez ron, tbbfle kivitelben. A trols, rendszerezs sokkal tlthatbb vlik a megfelel polcrendszerek felszerelsvel. j s hasznlt salg polcrendszerek, raklapos llvnyrendszerek a helytakarkossg jegyben. Ha nem tudja, hogy melyik trol lehetsg lenne a legmegfelelbb, krheti szakrti tancsadsunkat mg a vsrls eltt. Tekintse meg knlatunkat, ha pedig segtsgre van szksge, vegye fel velnk a kapcsolatot mielbb!
auto-felvasarlo.hu Aut felvsrls gyorsan, egyszeren Aut felvsrls gyorsan, egyszeren
Ha hirtelen megszorult, s kszpnzre volna szksge. Ha szeretn elkerlni a hosszadalmas utalsi, szerzdsi bonyodalmakat. Ha tladna rgi autjn klnsebb erfeszts nlkl. Autfelvsrls kszpnzrt kedvez felttelekkel, ingyenes helyszni szemlvel. Ugye, mennyire jl hangzik? Ha n is gy gondolja, ne kslekedjen, s vegye fel velnk a kapcsolatot elrhetsgeink valamelyikn! Autfelvsrls kszpnzrt csupn egy formanyomtatvny kitltsvel. Gyors, egyszer megolds - ljen a lehetsggel!
Tovbbi hasznos linkek
ablakweb.hu Egy-kt egyb honlap Egy-kt egyb honlap
Rvid netes sszellts
bearings.hu Webajnl Webajnl
Mg pr oldal
kovagopal.hu Tovbbi tippek Tovbbi tippek
Mg pr honlap
zumorvirag.hu Tovbbi oldalak Tovbbi oldalak
Egy csokornyi vlogatott honlap

Cgnv: Assortmed Kft
Adszm: 14055694-2-13
Istenhegyi Gndiagnosztikai Jrbetegellt s Egynapos Sebszet
Cím: 1125, Budapest, Istenhegyi t 29-31
Telefonszm: 20 584 05 21