Kedves Páciensek! Február 19-től február 25-ig szabadságon vagyunk. Ez alatt a rendelés és az előjegyzés is szünetel!

www.miniplasztika.hu
A sebészet új dimenziói
     Főoldal     Lágyéksérv/Combsérv     Köldöksérv     Hasfali sérv     Tudnivalók     Orvos     Kapcsolat     Árak

Dr. Csiky László, sebész szakorvos

Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem
Általános Orvostudományi Karán
végeztem.

A szakorvosi képzést nagy forgalmú, teljes spektrumot felölelő általános-, hasi- és érsebészeti tevékenységet, folyamatos sürgősségi betegellátást végző osztályon töltöttem.

Külföldi szakmai gyakorlataim során (Németország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok) megismertem a legújabb eljárásokat.
A képzési idővel párhuzamosan megszereztem az Amerikai Orvosi Diplomát.

2000-ben kiváló eredményű Általános Sebészeti szakvizsgát követően a további specializálódást a colo-rectalis sebészet, majd a sérvsebészet területén folytattam.

A legújabb és legjobb eljárások iránti szenvedély újításokon és szabadalmakon keresztül a legnagyobb nemzetközi fejlesztő és gyártó cégekkel való együttműködéshez, később konzultánsi megbízáshoz vezetett.
Ezáltal lehetőségem nyílt a legújabb technológiák tesztelésére, összehasonlítására, megkülönböztetett figyelemmel a sebészeti varrógépek, ill. a sérvsebészeti technológiák iránt.

A legjobb szakmai-fejlesztő kategóriában 2002-ben Silver Spark Award díjjal jutalmaztak.

A leglátványosabb fejlődés az egyik leggyakoribb egynapos sebészeti betegség, a sérv kezelésében történt. A korszerű, ugyanakkor költségesebb eljárások bevezetése és alkalmazása jelenleg a legtöbb itthoni kórház lehetőségeit meghaladja.

A népszerű, új megoldások iránt itthon is tapasztalható növekvő érdeklődés miatt indítottam el 2006-ban a különféle sérvek kezelésére specializált magánpraxisomat.

A tapasztalat igazolta, hogy igényes, magas szakmai színvonalon működő szolgáltatást jól szervezett magánrendelés keretein belül célszerű megvalósítani.

A kezelések során csak azokat az új, világszínvonalú technológiákat alkalmazzuk, melyek bizonyítottan kiváló hatásfokkal, a lehető legkisebb beavatkozás segítségével a legjobb és legmegbízhatóbb rövid és hosszú távú eredményeket biztosítják.

Az előjegyzések pontos követése, a kezelési tervek egyedi adottságokhoz igazítása, a magas színvonalú ellátás gyors, gördülékeny lebonyolítása, a tiszta és kényelmes vizsgáló, a jól felszerelt műtő, a legjobb minőségű, világszínvonalú anyagok és eszközök, a szolgálatkész és jól képzett személyzet, a hotelszolgáltatás a teljes ellátás részét képezik.

Pácienseinkkel már az első találkozás alkalmával nyugodt, csendes környezetben ülhetünk le megbeszélni a kezelés lehetőségeit, kellő ismeretek birtokában választhat a legkorszerűbb, már kipróbált megoldások közül.
A vizsgálatokat és beavatkozásokat diszkréten, nagy gondossággal végezzük.

Fontos számomra, hogy pácienseim gyógyultan, a kezeléssel elégedetten távozzanak, korábbi megszokott életvitelükhöz mielőbb, zökkenőmentesen visszatérhessenek.


Amerikai Orvosi DiplomaSilver Spark Award díj


Cégnév: Assortmed Kft
Adószám: 14055694-2-13
Istenhegyi Géndiagnosztikai Járóbetegellátó és Egynapos Sebészet
Cím: 1125, Budapest, Istenhegyi út 29-31
Telefonszám: 20 584 05 21